15.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Podstawy działalności gospodarczej
Zagadnienia do realizacji z obsługi gości w recepcji klasa 3 e T na 15.11.2021
15.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Obsługa gości w recepcji
Zagadnienia do realizacji z marketingu usług hotelarskich klasa 3 e T na 15.11.2021
15.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Marketing usług hotelarskich
Zagadnienia do realizacji z organizacji produkcji gastronomicznej klasa 3 e T na 15.11.2021
15.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Organizacja produkcji gastronomicznej
Klasa 3 FT Zajęcia PNZ- Logistyk
Dzień dobry, w załączeniu przesyłam materiały do pracy oraz zagadnienia do przeanalizowania z zajęć PNZ . Pozdrawiam Materiały do opracowania 3 FT -15.11- PNZ au22_st20_prak1 Mariusz Chapinski
3 eT język angielski + JOZ gastronom
Dzień dobry młodzieży. Proszę wykonać temat 2.8 w podręczniku na stronie 31. Poniżej przesyłam nagrania do zadań. Dla Gastronom JOZ – proszę wykonać temat 6.2 strona 92. Pozdrawiam i do zobaczenia 🙂
Zagadnienia do realizacji z organizacji pracy w hotelarstwie klasa 3 e T na 10.11.2021
10.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Organizacja pracy w hotelarstwie
Zagadnienia do realizacji z praktyka zawodowa klasa 3 e T na 10.11.2021
10.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Praktyka zawodowa
Zagadnienia do realizacji z technik pracy w hotelarstwie klasa 3 e T na 10.11.2021
10.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Techniki pracy w hotelarstwie
Zagadnienia do realizacji z obsługi konsumenta klasa 3 e T na 10.11.2021
10.11.2021 – 3 e T Mariola Wasilewska zagadnienia do realizacji Obsługa konsumenta