https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=s6oI3AjjRUGz23s27JnXjVkVuo0KIfJGkMko_AeUyHhUQ0dHSjRWVFVYNk9OWDRLWDI3RENQQkNHVSQlQCNjPTEu
nerwowy 3c T 1
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=s6oI3AjjRUGz23s27JnXjVkVuo0KIfJGkMko_AeUyHhURDZHN1BCVzdWR1g4Q1dKQ0lVQ1FIV09GSyQlQCNjPTEu
3c T nerwowy
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=s6oI3AjjRUGz23s27JnXjVkVuo0KIfJGkMko_AeUyHhURDZHN1BCVzdWR1g4Q1dKQ0lVQ1FIV09GSyQlQCNjPTEu
wydalniczy 3b T
https://forms.office.com/e/Lp3zjQteSr
Technologia gastronomiczna 3 cT
Dzień dobry! Dziś na zajęciach praca z tekstem z Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej. Mleko i przetwory mleczne w diecie dziecka: https://ncez.pzh.gov.pl/dzieci-i-mlodziez/mleko-i-przetwory-mleczne-w-diecie-dziecka/ Temat przydatny do Waszej obecnej kwalifikacji HGT. 02 jak i do kwalifikacji HGT.12 Przeanalizujcie i wykonajcie krótką notatkę. Miłej nauki! A. Rusinek
Podstawy hotelarstwa klasa 3 b T
3 b T Podstawy hotelarstwa
Organizowanie i nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych – 5 aT
Jeszcze raz zpraszam na dokończenie zadania egzaminacyjnego. Organizowanie i nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych – 5aT mg_43_2021_01_01_SG_kolor
Klasa 4aT- Historia
Temat ; Działania wojenne w latach 1939 – 1941 . Na podstawie podręcznika wykonaj notatkę do punktów; 1.Atak Niemiec na kraje skandynawskie 2.Agresja niemiecka na Francję 3.Bitwa o Wielka Brytanię 4.Bitwa o Atlantyk 5.Wojna na Bałkanach 6.Wojna w Afryce 1940-43 7.ZSRR w latach 1939-41 8.Działania wojenne na froncie wschodnim 1941-43 9.Wojna na Dalekim Wschodzie Wykonaj […]
3aB1|mps – Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów samochodowych.
Temat do pracy z książką: Zastosowanie alternatora kompaktowego. Podstawowe cechy alternatora kompaktowego. Sposób chłodzenia alternatora kompaktowego. Układ prostowniczy alternatora kompaktowego. Książka – 1 str. 238 do 239 Zrób notatkę do zeszytu. Sprawdzę na ocenę po powrocie do szkoły.
Dietetyka 2bT
Dzień dobry! Dziś kontynuujemy temat alergii pokarmowych. Z podanego linku proszę o przepisane akapitu: https://ncez.pzh.gov.pl/choroba-a-dieta/dowiesz-sie-czy-produkt-zawiera-substancje-uczulajace-alergeny/ 1. Kiedy producent musi poinformować nas o alergenach w produkcie? oraz proszę o przerysowanie lub przepisanie podanego rysunku na temat alergenów. Wykonanie zadania omówimy sobie po powrocie do szkoły w przyszłym tygodniu. Miłej nauki! A. Rusinek