Skip to content

nerwowy 3ct 2

nerwowy 3c T 1

3c T nerwowy

wydalniczy 3b T

Technologia gastronomiczna 3 cT

Podstawy hotelarstwa klasa 3 b T

eLEARNING – ZSET w Rakowicach Wielkich

Drogi uczniu, tutaj znajdziesz materiały dydaktyczne i zadania udostępniane przez Twoich nauczycieli

  • Liceum Ogólnokształcące
    • 1a LO
    • 2a LO (4-letnie)
    • 2b LO (4-letnie)
    • 3a LO
    • 3b LO
    • 3c LO
    • 3d LO
  • Technikum
    • 1a T
    • 1b T
    • 1c T
    • 1d T
    • 2a T
    • 2b T
    • 2c T
    • 2d T
    • 3a T
    • 3c T
    • 3e T
    • 3f T
    • 3b T
    • 4b T
    • 3d T
    • 4d T
  • Szkoła Branżowa
    • 1BS1
    • 2aB1
    • 3aB1
    • 3bB1
    • 3iB1
  • Kontakt z nauczycielami
  • Kursy zawodowe
    • Fryzjer
    • Kucharz
    • Sprzedawca
    • Inne zawody
  • Logowanie

1 dT GRUPA 2 język angielski

15 grudnia 202115 grudnia 2021 Katarzyna Kuzniar

Dzień dobry,

przesyłam rozpiskę materiału do zrobienia w domu.

Pozdrawiam

Katarzyna Kuźniar

 

https://zsetrakowice.pl/elearning/wp-content/uploads/2021/12/Vision_1_Track_204.mp3 https://zsetrakowice.pl/elearning/wp-content/uploads/2021/12/Vision_1_Track_205.mp3

Zdalne nauczanie 1 1dT gr2 (15.12-16.12)

 1d T

Post navigation

← Wychowanie fizyczne – klasa 1dT
język niemiecki: zajęcia indywidualne 3 b BS →

Ostatnie wpisy

  • nerwowy 3ct 2
  • nerwowy 3c T 1
  • 3c T nerwowy
  • wydalniczy 3b T
  • Technologia gastronomiczna 3 cT

Ostatnie komentarze

    grudzień 2021
    P W Ś C P S N
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
    « lis   sty »
    copyrights Piotr Gabriel